Deneme Boy Ürünler/ Testers



Merhaba;
Yoğun bir dönemden yine yoğun bir döneme geçerken canım sadece buraya yazmak istedi ve karşınızdayım.
Tek seferde çok ürün almasam da aldığım ürünlerin yanında deneme boy ürünler geliyor. Hâlâ anlatmadığım tam boy ürünler dursa da onları "bitenler" yazısına yazabileceğim :(
Sanırım blog işini tam anlayamadım. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin ve önerilerinizi yazın :)


Haydi bakalım! İlk ürün TheFaceShop markasına ait Heaven Grade Ginseng Wrinkle Care Night Cream. Yapısı yoğun, kokusu çok tanıdık hafif tütün kolonyasını andırıyor. Tabii ki iki üç kullanımla kırışıklığa etkisini anlayamayız ama ben böyle gece kremlerini banyo sonrası gerim gerim gerilen yüzümü rahatlatmak için kullanmaya çalışıyorum. Nemlendirmesi iyi, hemen emilmedi diye hatırlıyorum ama yapışkan his kesinlikle yok. Ürün 24 ayar altın içeriği ile cilt elastikiyetini arttırmayı ve çizgilerin azaltacağını iddia ediyor.



                                                     
Tasarım harikası fotoğraflarımla hız kesmeden devam ediyorum >_< Missha Misa Geum Sul Toner. Orijinal kutusu o kadar lüks görünüyor ki insanı sultan/prenses hissettiren bir duruşu var. İçerisinde fermente edilmiş ginseng yuvak boham sıvısı ve cheongeumcho özü ile altın var. Böylece hücreleri koruyacağını ve porselen gibi görünen cilde ulaşılacağını söylüyor ürün. Çok küçük olsa da içinden 1 haftalık ürün çıkıyor. Size önerim şişeyi ters bekletin ki kullanırken hemen elinize gelsin ürün. Fermente ürünler bana yaramıyor. O yüzden büyük boyunu almam.




Mizon Correct Combo Cream, yani cc kremimiz. Ürün beyaz renkli ama sürerken renk kapsülleri patlıyor. Yapısı, dağılışı, nemlendirmesi iyi ve kapatıcılığı birçok bb kremden iyi ama benim yüzümde turuncu oldu. Eğer rengi tutturabilseydim tam boyunu kullanırdım.

  
Skinfood Royal Honey Prppolis Essence. Tabii, minnacık üründen çok sağlıklı değerlendirme yapamam ama sizlere ipucu olabileceğini düşünüyorum. "Don't Worry!" Günlük rutinimde esans kullanmıyorum. Kullansam bir esanstan nemlendirme beklerim, çünkü kuru ciltliyim. Zaten Skinfood' un bu serisi yoğun nemlendirme ve cildi besleme üzerine. Yüzüme ters bir etki de yapmadı. Esans mantığını çok anlayamadığım için tam boyunu almam.


Innisfree ginger oil serum. Innisfree markasına hep pozitif ayrımcılık yapmışımdır. Çünkü Kore cilt bakımını bu markayla tanımıştım. Bana hiçbir ürün iyi gelmez dediğim zamanlardı... Innisfree bitki serileri çıkarıyor; green tea,  olive, orchid, ginger,... Tabii bu seriler hep farklı ihtiyaçlara yönelik. "Ginger" serisi cilt deformasyonlarını önlemeyi amaçlamış. Kokusu zencefil gibi değil, farklı bir  koku eklemişler ama belli belirsiz. Bu ürün de benim için "yüz yağı" kategorisindeydi. Bir sıkıntı yapmadı. 


Allah'ım bu ürün reklamlarda ne diyorsa o. Hiçbir hilesi yok o pazarlama stratejilerinin. Etude House Face Blur. Alnımda sivilce izleri (kırmızılık değil de derin boşluk gibi), yanaklarımda kırmızılık var. Haliyle ne sürersen sür cildin yapısı belli oluyor. AMA; bu krem bir harika dostum! Filtre etkisi yapıyor. Rengi, cilt tonunu açan hafif pembemsi ve yüzü sağlıklı gösteriyor. Üzerine ekstra ten ürünü sürmeseniz bile yeterli ama sürseniz "cakey" bir görüntü yok. Tam boyunu maalesef alamam çünkü; içinde çeşitli pudralar var. Kuru cildime iyi gelmedi. Duruşuna bayıldım ama.



       Bir de ilk fotoğrafta resmi var da buraya koymayı unutmuşum :( Skinfood Aloe Vera Foaming Cleanser. Hiç sevmedim. Yüzümü kuruttu ama sizin cildiniz dayanıklıysa deneyebilirsiniz tabii. Hassas ve kuru ciltler uzak durmalı! Aloe Vera da iyice ayağa düştü.

Yorumlar

Popüler Yayınlar