Skinfood Black Sugar Mask


Hi, today's Kbeauty item is Skinfood Black Sugar Mask. I watch many Korean beauty videos on youtube and read many blogs. Skinfood Black Sugar Mask has numerous good reviews from users having different skin concerns. 

Merhaba; bugün Skinfood Black Sugar Mask' ı anlatacağım. İzlediğim videolardan ve okuduğum bloglardan bu ürünün birçok iyi yorum aldığını gördüm. Kullananlar farklı cilt sorunlarına sahip olsalar bile memnuniyet konusunda hemfikirler.

Product Description: 
An exfoliating and hydrating mask wash off that features mineral-rich Brazilian black sugar granules. Black sugar is rich in vitamins and minerals and restores nutrients and moisture to skin. The mask leaves skin moisturized, soft, and free of dead skin cells. This is an exfoliating scrub smells like lemon suprisingly. The product includes minerals, particularly phosphorus, calcium, iron, magnesium and potassium. It is also rich in vitamins such as riboflavin, niacin and pantothenic acid  without  pesticides or other harmful chemicals. Skinfood Black Sugar Mask is ideal for brighten the skin by scrubbing away dead skin cells. You can see ingredietns of the product below. The product is 100 gr and a small amount is enough for full face.

Ürün Tanıtımı:
Mineral ve Vitaminlerle zenginleştirilmiş bu yüz scrubı, ölü derinin etkili bir şekilde dökülmesini sağlayarak yüzünüze canlılık kazandıracaktır. İlginç şekilde kokusu limon gibi. Bu maske cildi ölü derilerden arındırırken nemli ve yumuşak his bırakıyor.  100 gramlık bir ürün. Ürün, fosfor, kalsiyum, demir, magnezyum ve potasyum. Ayrıca, b2, niyasin and pantotenik asid gibi vitaminler açısından zengin ve zararlı kimyasallar içermez. Ürünü kullandıktan sonra yüzümde kısa süreli bir aydınlanma yaşıyorum. Aşağıdaki resimde de içindekileri okuyabilirsiniz.

How to use:

After cleansing, apply desired amount onto face, avoiding eye and mouth areas. Mix with water or toner if necessary to reduce skin irritation, and massage gently. The black sugar may begin melting, depending on added liquid and body temperature. Wait 10 to 15 minutes, then wash off with warm water.

Kullanımı:
Yüzünüzü yıkadıktan sonra bir miktar ürünü göz ve ağız çevreniz harici sürebilirsiniz. Tahrişten kaçınmak için su ya da tonik ile karıştırabilirsiniz. 10-15 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayabilirsiniz.

Before Korean scin care, my face was very dull, red and dry. Being free from dead skins is crucial for dewy and smooth skin. I couldn't imagine that I can use a "scrub". However, Korean skincare products are mild and don't include harsh ingredients. At first, I expected to see peeling of dead skins but improvement on my skin has been deeply. My face brightens after Skinfood Black Sugar Mask for a short time but softness continues a long time.


Kore ciltbakımından önce cildim, mat, kırmızı ve kuruydu. Canlı ve pürüzsüz bir cilt için ölü derilerden kurtulmak çok önmeli. Scrub? kullanabileceğimi düşünmezdim ama bu ürün nazik ve zararlı kimyasallar içermiyor.




Yorumlar

Popüler Yayınlar