Etude House Mineral BB Cream Cotton Fit

Selam :)
Bugün bence tartışmalı Kore kozmetik ve cilt bakımı markası olan Etude House'dan bahsedeceğim.
Etude House; gençlere hitap eden ve gerçekten şirinlik abidesi paketleri olan ürünlere sahip. Renkli kozmetikte hem çok satıyor hem de iyi ürünleri var. Cilt bakım ürünlerine geldiğimizde elbette iyi ürünler var ama bende hep bir soru işareti bırakıyor. Özellikle bizim gibi Kore markalarına ilk elden ulaşmanın zor olduğu ülkelerde en çok tercih edilen markalardan biri. Bunda fiyatlarının birçok markaya göre hesaplı olması ve şirin ürün paketlemesi etkili olabilir. Eğer Etude House kozmetik ürünü almak isterseniz çekinmeyin derim. Oldukça başarılı. Cilt bakım ürünlerinde ise ürüne göre değişir ^^kekeke


Öncelikle zayıf fotoğraflar için özür dilerim.

Ürün adı: Etude House Mineral BB Cream Cotton Fit
Amaç: Yüzdeki renk eşitsizliğini gidermek, kırışıklıkarı önlemek, güneş koruma ve cilt kararmasına karşı ten ürünü.
Koku: Pudralı tatlı bir parfüm kokusu var. Ürünü sürdükten bir müddet sonra geçiyor ama kalsa dahi hafif ve güzel bir koku.
Yapı: Kıvamlı, yüzünüze sürdüğünüzde hızlı hareket etmelisiniz (bu üründen en iyi nasıl faydalanabileceğinizi de anlatacağım ;)). Ürün yağlı görünümü engelleyen pudra da içeriyor (cotton- bizim anladığımız pamuk gibi görünümden ziyade mat/yağsız/daha doğal görünümü ifade ediyor)
Miktar: 60 gr.
Paket: Ürünün pompalı kabı var ve sıktığınızda küçük küçük ürün çıkıyor. Böylece israf önlendiği gibi temiz şekilde kullanım oluyor.
Puanlama: 3/5, çünkü ürün cildimdeki kızarıklığı çok güzel kapatsa da eğer gerekli bakımı yapmazsam gün içinde hem yüzümdeki kuru kısımları ortaya çıkarıyor hem de yağlı bölgelerimi çok parlatıyor. Ama dediğim gibi; sizlere böyle ürünlerle anlaşmanın da yollarını anlatacağım.
Tekrar alır mıyım: Gözüme kestirdiğim çok ürün olduğu için tekrar almam ama tekrar alınmayacak bir ürün değil kesinlikle



>
suruyashi.blogspot

Bb kremi neredeyse bitirdiğim için söylediklerime güvenebilirsiniz. Bir de paramı hak eden, işe yarayan ürünlere harcamak isterim. Bu yüzden tereddütleri olan birisine en doğru seçimi yapabilmesi için yardım etmek benim için önemli.
Öncelikle renk seçeneklerine bakalım:
Light beige; eğer çok çok açık tenliyseniz size uygun olacaktır. Birçok Türk için Natural beige uygun ve eğer koyu buğdaysanız ya da yazın kolay bronzlaşıyorsanız Honey beige uğundur. Yüzünüzde kızarıklık, sivilce izi ya da güneş lekesi varsa asıl teninize uyan rengi seçmeniz yeterli. Çünkü; ürünün kapatıcılığı iyi.
Etude House Mineral BB Cream Cotton Fit; parlama yapmayan mat bitişli bir ürün ama eğer yeterli cilt bakımını yapmadan, sabah kalkar kalkmaz yüzünüze sürerseniz cildinizin kuru kısımlarını hemen belli eder ve çabuk parlayan kısımlarında yağlı bir görüntüye sebep olur. Ürün parlamayı engelleyen pudra içeriyor ama bir o kadar da yağ :(  Aşağıdaki ürünün yağ testidir.

suruyashi.blogspot

Bizim ülkemizdeki bb kremlerle kıyasladığımızda Etude House Mineral BB Cream Cotton Fit yarışı önde bitirir. Elbette bu üründen iyi ürünler de var ama Kore'nin en kötü bb'si bile Batı ürünlerinden iyi. Yüzünüzde ağırlık yapmaz, sağlıklı bir aydınlık görünüş verir Etude House Mineral BB Cream Cotton Fit.


Yorumlar

Popüler Yayınlar