Mizon Vita Lemon Sparkling Pack

Hi everyone, I am not a good blogger because I am too lazy for writing my experiences about products. Really sorry...
Let's begin with Mizon Vita Lemon Sparkling Pack. I have mentioned previous posts that I have very very sensitive and dry skin. The pack is a mild one for exfoliation.

Selam arkadaşlar, iyi bir blog yazarı olamadığım için gerçekten üzgünüm. Tembel olduğum gerçeğini unutmayalım.
Mizon Vita Lemon Sparkling Pack ile başlayalım. Daha önce de bahsettiğim gibi cildim çok hassas ve kuru. Bu ürün ise cildi ölü hücrelerden arındırmak için oldukça yumuşak bir yapıya sahip.
I like to use it because very creamy and It bubbles on my face for a while. The tube  metal and has a plastic pump. You press the pump and then, the product comes out. It smells like lemon cake because of it's ingredients like lemon and carbonic acid ,yumy yumy :p

Bu ürünü kullanmayı seviyorum çünkü krem bir yapısı var ve kısa sürede köpürüyor ya da kabarcıklar oluşuyor yüzümde. Kutusu metal ve plastik pompası var. Pompaya bastığınızda ürün geliyor. Kokusu limonlu keke benziyor, sanırım içindeki limon ve karbonik asit sebebiyle.
I apply the product then await 20-30 mins. You can wash off but I prefer to rubb with my hands then wash off. When I firstly wash my face, rinse becomes difficult. Mizon Vita Lemon Sparkling Pack is very gentle and makes my face smothier.

Ürünü uygulayıp 20-30 dk. bekliyorum. Bekledikten sonra direkt yıkayabilirsiniz ama ben önce elimle ufalıyorum yüzümdeki ürünü. Hemen su ile temas ederse durulamak gerçekten zorlaşıyor. Mizon Vita Lemon Sparkling Pack nazik bir peeling and cildimi pürüssüzleştiriyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar