Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot



Merhaba;
Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot' u size tanıtacağım. Mizon bir Güney Kore markası. Mizon ile ilgili daha önce bir başlangıç yapmıştım. Çok hassas cildim olduğu için Türkiye'deki iyi bilinen temizleyiciler beni rahatsız etti. Bu yüzden cilde dost Güney Kore cilt bakım ürünlerini denemeye başladım. Mizon da bu süreçte bana iyi gelen ürünlere sahip. Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot; çıkmış olan sivilcelerin izi kalmadan, normal süreden biraz daha hızlı sönmesine yardımcı oluyor. Aslında birçok markanın böyle ürünü var. Tıbbi ilaç izlenimi veriyor paketi. Beyaz plastik bir tüpte ürün ve ürünü sivilcenin üzerine sürerken tüpü sıkmanız gerekiyor. Ürün renksiz ve sudan kıvamlı ama yine de sürdüğünüzde ürünün yerleşmesi için zaman tanıyın. Eğer sivilceniz zarar gördüyse ürünü ilk kullandığınızda çok az karıncalanma hissedebilirsiniz ama kesinlikle tahriş yok ve kokusu mentole benziyor. Daha sürer sürmez bölge ferahlıyor.  Akşam cilt temizliği  tamamladıktan sonra sürülüyor ve sabaha kadar duruyor. 








Benim çenemde zaman zaman sivilce çıkıyor ve bu sivilceler büyük, kırmızı olanlardan. Daha sivilce yeni çıkmışsa tabiki mucizevi şekilde sönmüyor ama kontrollü şekilde günden güne kuruyor. Bu arada unutmada uyarayım sizleri! Bu ürünün içinde çay ağacı ve sivilceyi kurutma amaçlı ürünler olduğu için mutlaka ürünü kullandığınız bölgeyi nemlendirin. Aksi takdirde; bölge kabuk atar, ten ürününüz pütür pütür görünür. Türkiye'de de çay ağaçlı ürünler var ve bence onlar da iş görür. Kurutucu özelliğinden dolayı dikkatli kullanmak lazım.



👯💞👯



Hi,

I will introduce Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot. I have dry and sensitive skin. My skin reacts many well-known cleansing brands. However; Mizon has good products which are friends with sensitive skin. Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot is for acne. Packaging is a white plastic tube. You should squeeze the tube on acne. The product has no color and smells as menthol. After usage, apllicated area feels cool and isn't irritated. The product dries pimples day by day. Also, I heve some pimples on my chin. After night skin care routine, you can use the product. However; the product has anti-acne properties so moisturising can be needed. Otherwise; you skin may seen rough. Mizon Tea Tree Tock Blemish Spot is a South Korean brand. I am satisfied with the product.


Yorumlar

Popüler Yayınlar