Innisfree No Sebum Mineral Powder


Bugün "Innisfree No Sebum Mineral Powder" yorumlayacağız, yehuuu!! Aslını isterseniz pudra kullanım alanı olsun, çeşitleri olsun bebek poposundan öteye geçemezdi benim için. Efendime söyleyeyim, transparanıymış, kapatıcısıymış, sabitleyeniymiş çok sonradan öğrendim. Hatta, dikkat bir itiraf geliyor, Kore dizilerinde cushionlar yeni çıkmıştı ve kadın başroller sık sık çantalarından aynalı bir ürün çıkarıp makyajlarını tazelerdi. İşte ben onları aynalı pudra sanmıştım :((


Today, we're going to review  Innisfree No Sebum Mineral Powder. Actually, I have no idea about face powders, because I think, all powders are related with baby's butt. When I watched Korean dramas, female leads used cushions but I didn't know what is cushion. I assumed the product was a powder with mirror :((

Innisfree markası, "road shop" olarak tabi edilen çeşitli yerlerde, özellikle kozmetik alışverişinin yoğun olduğu meydanlarda diğer markalarla birlikte sıralanan dükkanlardan biri. Road shop/ cadde üzerinde sıralanan markalar high-end/ store brandlar/ pahalı alışveriş merkezlerinde ya da sadece internet üzerinden satılan markalar ile kıyaslandığında daha ulaşılabilir fiyatlara sahip ve kaliteleri markaya ve ürüne göre değişmekte. Innisfree oldukça doğal içeriğe ve kaliteli ürün yelpazesine sahip bir marka. Okuduğum yorumlardan şimdiye kadar Innisfree' nin bir ürününün tahriş yaptığına ya da işe yaramadığına rastlamadım. Şunu belirtmeliyim ki road shop brand x  store brand kıyaslamasını Koreliler yapmakta. Ben çoğu zaman ürünlerin marka değerleri yüzünden hak ettikleri fiyattan pahalıya satıldıklarını ya da daha iyi bir ürünmüş  gibi algılandıklarını düşünürüm. Bana kalırsa Koreliler bol bulunca bunamış. Onların beğenmedikleri ürünlere bile benim için ulaşmak zor olabiliyor. Innisfree'yi duyunca otamatik olarak Jeju kelimesi gelir akla, Innisfree=Jeju gibi :) Innisfree Jeju adasındaki bitkilerden volkanik killere kadar her şeyi kullanmakta,  bu da ürün içeriğinin temiz olmasını sağlamaktadır. Tarihi Kore dizilerinde çıkarcı soylu aileler daha fazla kâr yapabilmek ya da pis işlerini saklamak için o zamanlar henüz kolay ulaşılamayan  Jeju adasını tercih eder. Şu an gücü elinde bulunduran markaları hep araştırmak istemişimdir. Acaba eskinin sömürücü soyluları olabilirler mi?

Innisfree is one of road shop brands. It means, Innisfree stores are on the roads that are famous with shopping. When road shop brands are compared with high-end/ store brands, road shop brands are more affordable and also have good products. I have not heard negative comments about Innisfree like "it reacts me or doesn't work on my face". I think Koreans have many choices so they can compare road brand x store brand. However; many times, products get more expensive prices or better reviews because of brand value. Products should be important instead of brands. Innisfree and Jeju aren't separeble from each other. Innisfree uses various plants and volcanic clay from Jeju island. Thus, pruduct ingredients are natural. In Korean historical dramas, rich and count families go to Jeju island  in order to get more profit  or hide their dirty business. Can today's powerful families came from past's exploiter families?

>
Ürün Tanıtımı
1. Jeju adasının doğal mineralleri ve nane özleriyle sebum kontrolünü sağlar.
2. Cildin yağ ve nem dengesini sağlar.
3. 6 zararlı içerik paraben, yapay renklendirici, hayvansal içerik, mineral yağ, yapay koku ve talk yok.
Kullanımı: Kullanmak istediğiniz bölgeye; tüm yüz ya da sadece yağlı kısımlar, uygulayın.


Product Description  
1. Formulated with sebum control powder, Jeju natural mineral and mint extracts.
2. Keeps balance between oil and moisture to create healthy skin.
3. 6 Free: No parabens, artificial pigment, animal ingredients, mineral oil, artificial fragrances, talc.
How to use : Apply on full face or just oily parts.
Kendi yorumlarıma gelirsem; rengi beyaz ama uyguladıktan sonra beyazlık kalmıyor ve yüz ile bütünleşiyor. Sanki mıknatıs var pudrada, hop pufa tutunuyor hop fırçaya yerleşiyor. Tozutma problemiyle karşılaşmadım çünkü zaten bir elinizin avcuna sığabilecek bir ürün olduğu için titizlikle kullanıyorum :) Kokusu hafif naneli ama zamanla azalıyor. Puf ya da fırça ikisi de iş görür. Sadece gün içinde yağlanan bölgelere uyguluyorum, memnunum.

When it comes to my review, colour of the product is White but after application, white cast doesn't seem. Puff and brush catch the powder easily as magnet. I don't experience calking because I use very careful to don't waste the product. Innisfree No Sebum Mineral Powder smells a little bit mint.. I apply on just my t zone and It satisfies me.




Yorumlar

Popüler Yayınlar