Bitenler #6

Ağustosun başında instagramda paylaşmıştım bitenleri. Şimdi biraz detay verme zamanı :)
Farmasi bb krem, belki daha uzun kullansam daha net fikrim olurdu. Şu haliyle memnun kalmadım. Oldukça kuru gösterdi cildimi.
Missha signature real complete bb cream, şu yazıda bahsetmiştim. Kutunun içinde kalanları küçük bir kaba alıp bitirdim. Cildimi pul pul göstermediği gibi cildimde yağlı ve parlak da durmadı. Elimde başka bb krem olduğu için tekrar almadım ama alabileceğim bir ürün.
Bepanthol sensiderm, bir derginin içinden çıkmıştı. Yoğun bir krem. 
 Dermoskin antiseborrheic şampuan, ergenlikten sonra ipek gibi cildime ve saçlarıma bir haller oldu. Cildimi tanıdıkça sıradan kozmetikle sorunlarımı çözemeyeceğime ikna oldum. Ne var ki saçlarımın derdini anlayamadım. Öylesine bir eczaneye girip şikayetlerimi anlattığımda bu şampuanı önerdi. 5 kutu bitirdim. Hem kepekleri yok etti hem de yağlanmayı geciktirdi. Kullanmayı bıraktığımda eski halini alıyor. Bu yüzden artık normal şampuanım olarak kullanıyorum. Üretenden Allah razı olsun :)
Missha köşeli makyaj süngeri, 6lı paket şeklinde almıştım. Güzel süngerlere kıyamadığım oluyor. Bunları her şeye kullanıyorum. Kullanışlı buldum.
Sebamed roll on, eskiden alüminyumsuz, alkolsüz deodorant bulmak zordu. O zamanlardan alıştım kullanmaya. Hafif kokulu.
Le petit marseillais besleyici el kremi, kokusunu beğendim ama yapısı yetersiz.
Missha A'pieu baby tone-up skin, şu yazıda anlatmıştım. Çok memnun kaldım. Cildimi hem nemlendirdi hem yatıştırdı. Şimdilerde daha uygun fiyatlı ürünleri deniyorum.
Missha A'pieu panthenol ato cream, yine şu yazıya bakabilirsiniz. Bir ara cildim soyuluyordu ve pantheol kremler kullanmıştım. Sonrasında nasıl siyah nokta, yağ bezesi, parlak bir görünüm ortaya çıktı anlatamam. Bırakmıştım kullanmayı. Bu krem hiç öyle değil. Ufak bir miktar ertesi güne kadar etkili. Cilt bakımını sadece gece yapıyorum, gündüz nemlendirici kullanmama gerek kalmamıştı bu krem ile. Yine uygun fiyatlı alternatifleri deniyorum.
Loreal elseve mucizevi yağ, saç diplerim değil de uçları kabarık. Bu krem çok iyi elektrik alıyor ve saçı kirli göstermiyor. Beğendim.


                                     Deneme Boy Ürünler #2 

                                                 Bitenler 




Yorumlar

Popüler Yayınlar